07 May. 2019

Cada mes, l’equip d’EDAI al complet ens reunim un divendres per coordinar-nos entre nosaltres i amb altres professionals externs. Aquestes jornades consten de diverses comissions i reunions entre d’altres espais. En aquest cas, us parlem de l’espai destinat a la trobada per àrees, un espai on ens reunim per separat els professionals de cada disciplina. 

Avui, us expliquem la darrera coordinació de l’àrea de logopedia. Com en el curs anterior ens vam trobar amb “Fisiogestión”, l’altre servei públic que aten infants de la zona en comú.

Durant la coordinació vam donar a conèixer la realitat de cada centre, es parlà, es consultà i s’exposà la metodologia de treball de cada entitat per funcionar de la manera més òptima entre els diferents serveis de CatSalut i Benestar.

Entre somriures i parlant un mateix idioma vam posar en comú les nostres eines per a que totes les families puguin seguir endavant. Entre tots procurem que els infants puguin ser atesos el més aviat possible i donar continuïtat amb els recursos que tenim. I seguim!

Tornar a les notícies