2nd EDAI Research & Development Awards 1st Prize 1,000 Euros / 2nd Prize 250 Euros

Una història de valors, de consciència i de responsabilitat. Això és EDAI. Impulsem projectes que aporten qualitat de vida a infants i famílies, especialment els més necessitats.

Desenvolupament

Per promoure la salut i el benestar dels infants i les seves famílies és cabdal tenir cura de les primeres etapes de la vida. A EDAI Desenvolupament treballem en l’Atenció Precoç a través de la prevenció i l’ajuda especialitzada, amb l’objectiu d’atendre de la millor manera possible els nostres petits usuaris i les seves famílies, per evitar que les dificultats es converteixin en problemes.

Llegeix més

Clínic

A EDAI Clínic atenem les necessitats dels infants més grans, adolescents i famílies. Aquest servei permet un continuum assistencial més enllà dels primers anys de vida, oferint orientació, diagnòstic i atenció en l’àmbit psicòlogic, pediàtric, lingüístic i motriu quan apareixen dificultats i situacions de malestar.

Llegeix més

Creatiu

El treball clínic evoluciona gràcies a la formació i la recerca. A EDAI oferim formació contínua especialitzada i innovadora als professionals vinculats al desenvolupament i la família, amb cursos i jornades que potencien l'aprenentatge i l'intercanvi de coneixements.
A la vegada, a EDAI apostem per donar forma a projectes d'investigació que permeten enriquir i millorar la pràctica clínica a través de l’increment de l’evidència científica.

Llegeix més

Últimes notícies

09 març 2023
EDAI fa entrega del 2n premi de la 2ª Edició dels EDAI Research & Development Awards al Centre Carrilet
EDAI visita el Centre Carrilet per fer entrega al seu equip de recerca del 2n premi.
28 setembre 2022
EDAI signa un conveni amb la Fundació “la Caixa” per al projecte de suport a famílies amb fills/es amb trastorns del neurodesenvolupament.
El projecte té una durada inicial d’un any i s’espera que tingui un impacte molt positiu.
21 setembre 2022
EDAI seleccionada per participar al Congrés d’Autism-Europe a Cracòvia els dies 7, 8 i 9 d’octubre de 2022.
Thaïs Rosal, Neuropsicòloga d’EDAI i Leticia Asenjo, Directora tècnica, presentaran l’estudi .